Om oss

Om Wexiö Tooling

Wexiö Tooling AB är ett dotterbolag till Promatech AB. I vår företagsgrupp ingår även S-I-T och Ejderstedts som är ledande maskinförsäljningsföretag i Sverige. Vi är en grupp leverantörer som erbjuder ett helhetskoncept bestående av maskiner, skärande verktyg och service till svensk snickeri- och möbelindustri. Vår verksamhet utgår från Tenhult och Växjö mitt i Småland, centralt placerat i Sydsverige med goda kommunikationer med flyg, tåg och bil.

Vår ambition är att vara en leverantör och samarbetspartner med vilken ni kan hitta, den för er bästa lösningen, oavsett om det gäller verktyg, maskiner, service eller totallösningar med alla ingredienser. Detta till rätt pris och villkor inom en kund-leverantörsrelation som präglas av enkelhet, engagemang och ett trevligt bemötande.

Våra erbjudanden

  • Försäljning av skärande verktyg
  • Slipservice och sliplogistik

Vår sammanlagda erfarenhet från branschen är väldigt lång. Tillsammans med vår samarbetspartner i Danmark, våra noga utvalda leverantörer, Jungets serviceverkstad, vårt kompletta varulager, kan vårt erbjudande underlätta er vardag, och förbättra er produktivitet.

Våra värdeord

  • Respekt
  • Engagemang
  • Trevligt bemötande

Kontakt

Wexiö Tooling AB
Infanterigatan 8
352 35 Växjö

Tel. +46 470-39800
E-mail: info@wexiotooling.se