Nytt namn och ny ägargrupp

I samband med att Junget AB blivit ett systerföretag till S-I-T och Ejderstedts, har vi bytt namn till Wexiö Tooling AB.

Samarbete inom väggarna
Vår ambition är att med ett nära samarbete inom väggarna, erbjuda våra kunder helhetslösningar med maskiner och verktyg, för att ge våra kunder lönsamma synergieffekter inom inköp, support, rådgivning och teknik.

Oförändrad verktygsverksamhet
Verktygsverksamheten i Wexiö Tooling förblir oförändrad med fullt fokus på att erbjuda rätt produkter till rätt pris, i kombination med en förstklassig slipservice fortsatt utförd av och i nära samarbete med Junget A/S. Välkommen med dina frågor och önskemål till en ny spännande konstellation!

Professionell slipservice för industrin
Hos vår samarbetspartner Junget A/S finns kombinationen tekniskt välutbildade medarbetare och en modern maskinpark under samma tak, vilket ger oss faciliteter för verktygsslipning i toppklass. När du anlitar oss för slipning får du utfört ett precisionsarbete av operatörer med mer än 25 års erfarenhet av slipservice till träindustrin.

Wexiö Toolings erbjudanden

  • Försäljning av skärande verktyg
  • Slipservice och sliplogistik

Vår sammanlagda erfarenhet från branschen är väldigt lång. Tillsammans med vår samarbetspartner Junget A/S och dess moderna slipverkstad, våra noga utvalda leverantörer, vårt kompletta varulager, kan vårt erbjudande underlätta er vardag, och förbättra er produktivitet.

Kontakt

Wexiö Tooling AB
Infanterigatan 8
352 35 Växjö

Tel. +46 470-39800
E-mail: info@wexiotooling.se

0